Контактирајте нас...

About Us

Са пуним правом, “Милан Гале Мушкатировић” може се сматрати спортско-рекреативним центром са најлепшом локацијом у Београду: подно Дорћола, надомак Калемегданске тврђаве, на речној обали, низводно од ушћа Саве у Дунав, у природној тишини, окружен водом, зеленилом, парком, шеталиштем, са погледом на Велико ратно острво, на Дунав и почетак Панонске низије, на заласке Сунца.

У такво окружење савршено се уклапа грациозно колико и грандиозно модернистичко ремек-дело архитекте академика Иве Антића – по многима, и најлепши спортско-рекреативни центар престонице, грађевина на којој се поглед може одморити колико и на њеној околини.

Чаба Силађи

Након комплетне реконструкције 2011. године, “МГМ” је свакако и најсавременији спортско-рекреативни центар града.Сто пута чути или прочитати није што и једном видети. Посетите нас. Када дођете, сигурни смо да се неће завршити само на погледу.Четири деценије након свог оснивања, “Милан Гале Мушкатировић” дефинитивно јесте београдски центар спорта и рекреације. Нека то буде и за Вас.