Kontaktirajte nas...

Savršen letnji provod na bazenima pored reke,
u centru Beograda!


Savršen letnji provod na bazenima u centru grada!

U okviru sportskog kompeksa “Gale” nalaze se tri otvorena bazena za zabavu i opuštanje u vrelim letnjim danima koji mogu da prime do 3.500 kupača dnevno.

Olimpijski bazen – dubine 2 metra, dužine 50 metara i širine 25 metara u potpunosti ispunjava standarde svetskih i evropskih plivačkih federacija (FINA i LEN).

Rekreativni bazen – dubine od 0.80 do 1.20 metara, ima atraktivne „akvapark sadržaje“: prelivnu pečurku, tri lastina repa, hidromasažni zidni gejzir i centralni gejzir.

Mali bazen – dubine od 15 do 20 cm prvenstveno namenjen maloj deci.

Tokom rekonstrukcije otvorenih bazena 2011. godine, sa obe strane olimpijskog bazena izgrađene su betonske tribine i renovirano je osvetljenje celokupnog kompleksa.

Plivačima je na raspolaganju: kafe-bar, prostor sa udobnim ležaljkama, suncobranima i drvenim pergolama za potpuno uživanje.

U SRPC „Milan Gale Muškatirović“ posebna pažnja se posvećuje kvalitetu vode koja prolazi kroz posebne sisteme mehaničke, hemijske i UV filtracije. Voda se filtrira neprekidno, a kvalitet vode se kontroliše svakodnevno. U toku letnje sezone, voda iz otvorenih bazena se dodatno, dva puta nedeljno, dostavlja Gradskom zavodu za javno zdravlje na ispitivanje.

Bezbednost posetilaca je izuzetno važna. O njima brine nekoliko službi:

– služba obezbeđenja,
– tehnička služba,
– dežurna medicinska služba,
– služba za održavanje higijene
– spasilačka služba.