Контактирајте нас...

Савршен летњи провод на базенима поред реке,
у центру Београда!


Савршен летњи провод на базенима у центру града!

У оквиру спортског компекса “Гале” налазе се три отворена базена за забаву и опуштање у врелим летњим данима који могу да приме до 3.500 купача дневно.

Олимпијски базен – дубине 2 метра, дужине 50 метара и ширине 25 метара у потпуности испуњава стандарде светских и европских пливачких федерација (ФИНА и ЛЕН).

Рекреативни базен – дубине од 0.80 до 1.20 метара, има атрактивне „аквапарк садржаје“: преливну печурку, три ластина репа, хидромасажни зидни гејзир и централни гејзир.

Мали базен – дубине од 15 до 20 цм првенствено намењен малој деци.

Током реконструкције отворених базена 2011. године, са обе стране олимпијског базена изграђене су бетонске трибине и реновирано је осветљење целокупног комплекса.

Пливачима је на располагању: кафе-бар, простор са удобним лежаљкама, сунцобранима и дрвеним перголама за потпуно уживање.

У СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ посебна пажња се посвећује квалитету воде која пролази кроз посебне системе механичке, хемијске и УВ филтрације. Вода се филтрира непрекидно, а квалитет воде се контролише свакодневно. У току летње сезоне, вода из отворених базена се додатно, два пута недељно, доставља Градском заводу за јавно здравље на испитивање.

Безбедност посетилаца је изузетно важна. О њима брине неколико служби:

– служба обезбеђења,
– техничка служба,
– дежурна медицинска служба,
– служба за одржавање хигијене
– спасилачка служба.