Контактирајте нас...

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПОЛАЗНИКЕ „ГАЛЕТОВЕ БЕСПЛАТНЕ ПЛИВАОНИЦЕ“

Љубазно Вас молимо да до 10.11.2016. године доставите потврду о извршеном лекарском прегледу свог детета од стране лекара специјалисте спортске медицине, којом се потврђује да је дете способно да се бави спортом и појачаном физичком активношћу.

Опширније

17. СЕПТЕМБРА ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА У ГАЛЕТОВОМ ВЕЛНЕС ЦЕНТРУ!

Обавештавамо Вас да од суботе, 17. септембра 2016. године, након летње паузе наш Велнес центар наставља са радом. Позивамо Вас да нас посетите и наставите са уживањем у финским саунама, инфрацрвеној сауни, као и малом базену за потпуну релаксацију.

Опширније

НОВА СЕЗОНА НА ГАЛЕТУ ПОЧИЊЕ 05. СЕПТЕМБРА!

Обавештавамо Вас да се летња сезона 2016. на Галетовим отвореним базенима завршава у недељу, 04. септембра, када нас последњи пут у овој години можете посетити у периоду од 09ч до 19ч. Од понедељка, 05. септембра 2016. године, у Спортском центру „Милан Гале Мушкатировић“ почиње нова сезона на унутрашњем олимпијском базену који ће радити у старим, добро познатим терминима:

Опширније

Бесплатно рекреативно пливање за пензионере поново на Галету!

Обавештавамо Вас да се од уторка, 6. септембра 2016. године, на нашем унутрашњем олимпијском базену поново уводе бесплатни термини рекреативног пливања за све пензионере који живе на Општини Стари град.

Опширније

ЛЕТЊИ ПРОГРАМ ЗА СТАРОГРАДСКЕ ПЕНЗИОНЕРЕ

Обавештавамо Вас да се од понедељка, 27. јуна, паузирају бесплатни термини рекреативног пливања на затвореном базену (уторак и четвртак, од 12ч до 13.30ч). Пауза ће трајати до краја летње сезоне, а за све Вас смо у том периоду припремили рекреацију на нашим отвореним базенима.

Опширније

Летња пауза програма „Поведи маму и тату на базен бесплатно!“

Обавештавамо Вас да ће се у суботу, 04. јуна 2016. године одржати последњи термин програма „Поведи маму и тату на базен бесплатно!“ након чега следи летња пауза. Све драге ђаке и њихове родитеље поново очекујемо од септембра.

Опширније