Контактирајте нас...

  • Некатегоризовани


Измене у раду унутрашњег базена 21. јануара 2017. године

Поштовани корисници, обавештавамо Вас да ће се у суботу, 21. јануара 2017. године, на нашем унутрашњем олимпијском базену са почетком у 19:30 часова, у оквиру Триглав лиге у ватерполу, одиграти утакмица Партизан – Будва, због чега ће термин програма „Поведи маму и тату на базен бесплатно!“ бити скраћен и трајаће од 17:00 до 18:00 часова, док ће вечерњи термин рекреативног пливања за грађанство трајати од 22:00 до 23:00 часа. Хвала на разумевању.

Опширније

РАДНО ВРЕМЕ СПОРТСКОГ ЦЕНТРА „МИЛАН ГАЛЕ МУШКАТИРОВИЋ“ У ТОКУ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

Спортски центар „Милан Гале Мушкатировић“ ће у току предстојећих новогодишњих и божићних празника радити у измењеним терминима:

Опширније

Спортски центар „Милан Гале Мушкатировић“ неће радити 28. новембра 2016. године

У понедељак, 28. новембра 2016. године, Спортски центар „Милан Гале Мушкатировић“ биће затворен за посетиоце. Због извођења радова на санацији топловодне мреже од стране Јавно комуналног предузећа „Београдске електране“ 28. новембра 2016. године неће радити унутрашњи базен, саунски блок, теретана и спортска сала.

Опширније

„СА ГАЛЕТА У АТЕЉЕ 212“

Част нам је и задовољство да Вас обавестимо да је Спортски центар „Милан Гале Мушкатировић“ потписао Уговор о сарадњи са Атељеом 212 и тако својим корисницима обезбедио и додатно, позоришно уживање. Потписивањем овог Уговора за све кориснике услуга Спортског центра обезбеђени су попусти од 20% и 30% на куповину карата за представе у Атељеу 212.

Опширније