Контактирајте нас...

  • ГАЛЕТОВА БЕСПЛАТНА ПЛИВАОНИЦА


Галетова бесплатна пливаоница

„Галетова бесплатна пливаоница“ је са својим радом почела у октобру 2014. године од када је формирала велики број младих пливача. Пливаоница обухвата два програма – школу за непливаче и школу пливања, а намењена је свим предшколцима и основцима са Општине Стари град. Ови програми трају по осам недеља, а тренинзи се одвијају два пута недељно.

Бесплатна школа за непливаче „Галетове пливаонице“ почиње тестирањем свих пријављених основаца и предшколаца на основу којег се формирају групе полазника прилагођене најбољем постизању жељених резултата. Након обуке непливача која се спроводи у малом базену, сви полазници пролазе и завршно тестирање уз доделу диплома, а у зависности од постигнутих резултата могу да наставе своје усавршавање у бесплатној школи пливања.
Бесплатна школа пливања „Галетове пливаонице“ је намењена свим основцима који воле и већ знају да пливају али желе да усаврше своје пливачко умеће и да савладају нове стилове пливања. Ова школа се одвија на олимпијском базену, а подразумева учење техника три стила пливања – прсно, краул и леђно пливање. На крају ове школе полазнике очекује завршно тестирање као и додела диплома.

Оно што се код „Галета“ свакако подразумева, али је и важно истаћи јесте да све програме „Галетове бесплатне пливаонице“ воде професори физичког васпитања и спорта, сертификовани тренери са дугогодишњим искуством који пружају адекватан стручни надзор и чији је рад прилагођен појединачним потребама и способностима сваког полазника.

КАДА ЗНАШ КАКО, ПЛИВАЊЕ ЈЕ ЛАКО!
Добродошли!