Kontaktirajte nas...

  • Velnes


Vrhunska relaksacija za duh i telo

Saunski blok u “Galetu” renoviran je u potpunosti početkom februara 2015. godine. Kapaciteti su prošireni, a ponuda usluga obogaćena sa dve nove, prostrane finske saune koje su namenjene većem broju posetilaca. Tu je i infracrvena sauna i poseban tepidarijum za opuštanje.

Finska sauna je suva, sa niskim procentom vlage, a temperatura vazduha je između 80 i 90 stepeni Celzijusovih. Preporučuje se da boravak u ovoj sauni ne bude duži od ukupno 15 minuta (sa pauzama), dok se u infracrvenoj kabini može boraviti i do 45 minuta jer se temperatura vazduha kreće oko 55 stepeni Celzijusa.

Kako bi tretman bio potpun, pored standardnih toplo-hladnih tuševa, saunski blok raspolaže i sa osam novih ledenih tuševa koji zadovoljavaju najviše standarde i obezbeđuju potrebne uslove za potpuni oporavak i relaksaciju.

U sklopu saunskog dela nalazi se i mali bazen dimenzija 12.5 dž 12.5 metara u kojem je temperatura vode oko 29 stepeni Celzijusa. To predstavlja idealno mesto za rekreaciju i rashlađivanje između i nakon saunskih sesija.

Preporučujemo Vam da se konsultujete sa stručnim osobljem o korišćenju saune na način koji će u najvećoj meri doprineti Vašem opuštanju, zagrevanju, detoksikaciji tela i poboljšanju koncentracije.

RADNO VREME VELNES CENTRA:
radnim danima od 17:30 do 22:00 časa,
vikendom od 13:00 do 22:00 časa.