Контактирајте нас...

Врхунска релаксација за дух и тело

Саунски блок у “Галету” реновиран је у потпуности почетком фебруара 2015. године. Капацитети су проширени, а понуда услуга обогаћена са две нове, простране финске сауне које су намењене већем броју посетилаца. Ту је и инфрацрвена сауна и посебан тепидаријум за опуштање.

Финска сауна је сува, са ниским процентом влаге, а температура ваздуха је између 80 и 90 степени Целзијусових. Препоручује се да боравак у овој сауни не буде дужи од укупно 15 минута (са паузама), док се у инфрацрвеној кабини може боравити и до 45 минута јер се температура ваздуха креће око 55 степени Целзијуса.

Како би третман био потпун, поред стандардних топло-хладних тушева, саунски блок располаже и са осам нових ледених тушева који задовољавају највише стандарде и обезбеђују потребне услове за потпуни опоравак и релаксацију.

У склопу саунског дела налази се и мали базен димензија 12.5 џ 12.5 метара у којем је температура воде око 29 степени Целзијуса. То представља идеално место за рекреацију и расхлађивање између и након саунских сесија.

Препоручујемо Вам да се консултујете са стручним особљем о коришћењу сауне на начин који ће у највећој мери допринети Вашем опуштању, загревању, детоксикацији тела и побољшању концентрације.

РАДНО ВРЕМЕ ВЕЛНЕС ЦЕНТРА:
радним данима од 17:30 до 22:00 часа,
викендом од 13:00 до 22:00 часа.