Kontaktirajte nas...

  • BESPLATNO PLIVANJE ZA STAROGRADSKE PENZIONERE I MLADE


Besplatno rekreativno plivanje za penzionere i mlade sa Starog grada

Besplatno rekreativno plivanje za penzionere sa Starog grada je program koji je Sportsko-rekreativno-poslovni centar Milan Gale Muškatirović organizovao u saradnji sa Gradskom opštinom Stari grad. Stoga pozivamo sve zainteresovane starogradske penzionere da dođu i besplatno uživaju u rekreativnom plivanju u olimpijskom bazenu SRPC „Milan Gale Muškatirović“ svakog utorka i četvrtka u terminu od 12:00 do 13:30 časova počev od 18. septembra 2018.
Sve što je potrebno da penzioneri sa Starog grada urade, jeste da sa sobom ponesu Starogradsku karticu i pokažu je na recepciji bazena.

„Bazen za džabaka“je takođe program rekreativnog plivanja za mlade sa Starog grada (od 15 do 30 godina)koji je Sportsko-rekreativno-poslovni centar Milan Gale Muškatirović organizovao u saradnji sa Gradskom opštinom Stari grad. Naši mladi sugrađani mogu da koriste termine za građanstvo uz „Starogradsku karticu“. Termini predviđeni za ovu akciju su:

  • ponedeljkom 15:30-18:30
  • sredom 06:30-20:00
  • petkom 15:30-18:30

Ukoliko još uvek nemate„Starogradsku karticu“ pozovite kontakt centar Gradske opštine Stari grad na 011/78-52-999 i raspitajte se o proceduri kako da je nabavite.

DOBRODOŠLI!