Контактирајте нас...

  • БЕСПЛАТНО ПЛИВАЊЕ ЗА СТАРОГРАДСКЕ ПЕНЗИОНЕРЕ И МЛАДЕ


Бесплатно рекреативно пливање за пензионере и младе са Старог града

Бесплатно рекреативно пливање за пензионере са Старог града је програм који је Спортско-рекреативно-пословни центар Милан Гале Мушкатировић организовао у сарадњи са Градском општином Стари град. Стога позивамо све заинтересоване староградске пензионере да дођу и бесплатно уживају у рекреативном пливању у олимпијском базену СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ сваког уторка и четвртка у термину од 12:00 до 13:30 часова почев од 18. септембра 2018.
Све што је потребно да пензионери са Старог града ураде, јесте да са собом понесу Староградску картицу и покажу је на рецепцији базена.

„Базен за џабака“је такође програм рекреативног пливања за младе са Старог града (од 15 до 30 година)који је Спортско-рекреативно-пословни центар Милан Гале Мушкатировић организовао у сарадњи са Градском општином Стари град. Наши млади суграђани могу да користе термине за грађанство уз „Староградску картицу“. Термини предвиђени за ову акцију су:

  • понедељком 15:30-18:30
  • средом 06:30-20:00
  • петком 15:30-18:30

Уколико још увек немате„Староградску картицу“ позовите контакт центар Градске општине Стари град на 011/78-52-999 и распитајте се о процедури како да је набавите.

ДОБРОДОШЛИ!